Nieuwe Richting, Nieuwe Kansen

Nieuwe Richting, Nieuwe Kansen

Blogpost
Nieuwe Richting, Nieuwe Kansen

We zijn op het punt gekomen dat we dit bureau door willen laten groeien en zijn op zoek gegaan naar een partij met de ambitie om Rodesk verder uit te bouwen.

De afgelopen jaren hebben Jasper van Orden, Jasper Rooduijn en ik, Laurens Boex, met veel plezier Rodesk opgebouwd. Rodesk is een strategisch ontwerpbureau gespecialiseerd in User Experience design, altijd gericht op de behoefte van eindgebruikers die onze digitale producten gebruiken.

Rodesk Tribe – Kerst 2019

Rodesk Tribe – Kerst 2019

We zijn op het punt gekomen dat we dit bureau door willen laten groeien en zijn op zoek gegaan naar een partij met de ambitie om Rodesk verder uit te bouwen. Dit om groeipotentieel te bieden aan ons team en een breder dienstenpakket te kunnen leveren aan onze klanten. In deze zoektocht ontmoetten we Pieter Struik, eigenaar van WebNL creative studios uit Stellendam. WebNL was juist op zoek naar een bureau in de Randstad. Onze bureaus lijken veel op elkaar qua vakinhoud, bevlogenheid en cultuur. WebNL heeft volgens ons de visie die past bij een volgende stap voor Rodesk.

De naam Rodesk blijft gehandhaafd en onze prachtige studio in de Maashaven blijft het nest van onze kundige tribe.


Wij zijn ons er bewust van dat iedere verandering even wennen zal zijn maar hebben veel vertrouwen in de nieuwe kansen die deze stap zal brengen voor onze medewerkers en klanten. Als oprichters hebben wij besloten dit hoofdstuk af te sluiten. Waar het soms nog vreemd voelt om de stek die we zelf hebben opgebouwd te verlaten, kijken we vooral met veel trots en plezier terug op wat we hebben meegemaakt en opgezet met ons team.

Middels dit bericht willen we iedereen die ons de afgelopen jaren heeft gesteund, in welke vorm dan ook ontzettend bedanken. Iedereen die hier werkt (of werkte) en stage heeft gelopen, al onze opdrachtgevers en iedereen uit onze sterke netwerk van partners. En iedereen die we vergeten, super bedankt!

Jasper, Jasper en Laurens

Vragen, opmerkingen of behoefte aan persoonlijk contact? We maken graag een afspraak; bel of mail ons!

Rodesk ♥︎ Sport & Recreatie
Niki van der Ende
Niki van der Ende Blogpost

Rodesk ♥︎ Sport & Recreatie

Bij Rodesk hebben we onze eigen verzameling van levensgenieters in de vorm van wielren-, hardloop- en boulderfanaten. Vandaar dat het bruggetje naar sport & recreatie bij ons snel geslagen is.

Lees meer

Rodesk ♥︎ Stedelijke ontwikkeling

blogpost

Besteed je jouw tijd online wel goed?

blogpost

Tokyo als design – maar dan zonder ondertiteling

blogpost

Rotterdamse buurtgids voor ontwerpers

blogpost