Rodesk ♥︎ Sport & Recreatie

Rodesk ♥︎ Sport & Recreatie

Blogpost
Rodesk ♥︎ Sport & Recreatie

Bij Rodesk hebben we onze eigen verzameling van levensgenieters in de vorm van wielren-, hardloop- en boulderfanaten. Vandaar dat het bruggetje naar sport & recreatie bij ons snel geslagen is.

Wij begrijpen deze wereld van binnenuit: omdat we er zelf trots onderdeel van zijn en er een biertje mee drinken op de vrijdagmiddag. In onze sport- en recreatieprojecten werken we met passie aan onze passies, en dan liggen business en pleasure ineens heel dicht bij elkaar.

Je vrije tijd moet je goed besteden. Daarbij is rust belangrijk, maar wel in balans met een gezonde dosis beweging. Het maakt niet uit of je je wandelschoenen aantrekt en geniet van oer-Hollands natuurschoon of in de straten van je stad naar persoonlijke records jaagt. Sport & recreatie houden lichaam en geest gezond en verbinden mensen dwars door alle verschillen heen. Dat inspireert en beweegt ons om steeds weer een stapje extra te zetten.

Sport & recreatie verbinden mensen dwars door alle verschillen heen


Nu is sport & recreatie natuurlijk een breed begrip – of eigenlijk zijn het er twee. Toch raken ze aan elkaar, met allerlei overlap en gedeelde belangen. Zowel in sport als recreatie wil je mensen meeslepen in een complete ervaring rondom je merk of event. Als je zorgt dat online naadloos aansluit op offline, kun je een ijzersterke overall User Experience neerzetten. Zo is de voor- en napret bij een evenement of activiteit een bepalende factor bij het succes van het geheel. Dat opent creatieve perspectieven om mensen enthousiast te maken en te verbinden. En met de juiste online invulling kun je events promoten, nieuws en kennis delen, leden werven, tickets en plaatsen verkopen en support ontvangen.

Rodesk User Experience Design

Voor ons is het natuurlijk geweldig om onze User Experience expertise te kunnen combineren met de dingen waar we zelf warm voor lopen. We kunnen mensen inspireren, entertainen en in beweging brengen en zo iets toevoegen aan een wereld waar we zelf middenin staan. Dat zijn de projecten waarbij we volledig meegenieten van het eindresultaat. Datzelfde gevoel krijgen we trouwens bij projecten rond onze liefde voor stedelijke ontwikkeling: ook zo’n gebied waar ons werk en onze passie in elkaar grijpen. Sport & recreatie in een stad vol ontwikkeling – daar zitten we graag middenin en bovenop!

Benieuwd naar ons werk binnen Sport & Recreatie?

Nieuwe Richting, Nieuwe Kansen
Pieter Struik
Pieter Struik Blogpost

Nieuwe Richting, Nieuwe Kansen

We zijn op het punt gekomen dat we dit bureau door willen laten groeien en zijn op zoek gegaan naar een partij met de ambitie om Rodesk verder uit te bouwen.

Lees meer

Rodesk ♥︎ Stedelijke ontwikkeling

blogpost

Besteed je jouw tijd online wel goed?

blogpost

Tokyo als design – maar dan zonder ondertiteling

blogpost

Rotterdamse buurtgids voor ontwerpers

blogpost