BestCamp's kwaliteitskamperen op z'n best

BestCamp's kwaliteitskamperen op z'n best

Case /

Altijd een waaier aan verschillende kampeervakanties, aan alle kanten omringd door de natuur.

  • Klant
  • BestCamp
  • Project
  • Website
  • Deliverables
  • Design & front-end
  • Tribe leden
  • De Rodesk Tribe
o-figure-image-item

Genoeg praatjes – kom op met die plaatjes!

Achtergrondverhaal

Iedereen die een kwaliteitscamping zoekt in de Benelux komt vroeg of laat terecht bij BestCamp. BestCamp is een boekingswebsite gespecialiseerd in het camping-topsegment. Met strenge criteria wordt erop toegezien dat alleen de allerbeste campings een plek krijgen op hun online platform. Door die strenge selectie biedt BestCamp een selectie adembenemend mooie campings aan, altijd middenin schitterend natuurlandschap op de allermooiste plekjes in de regio.


Onze missie

Je kent het wel: dat uitgelaten gevoel waarmee je aan je kampeertrip begint, terwijl je jezelf al ziet genieten van eersteklas voorzieningen, uitstekende service en geweldige gastvrijheid: dat was precies het gevoel dat BestCamp met haar online verschijning wilde uitstralen. Challenge accepted! De release van de nieuwe BestCamp website was de derde sinds de organisatie werd opgericht, en deze editie zou veel meer dan alleen maar scheepsrecht moeten zijn. De belangrijkste pijlers waar we dat succes op wilden bouwen waren responsiviteit, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.


Universele boekingen

Universele boekingen

Vanuit technisch oogpunt zitten er flinke uitdagingen aan het koppelen van verschillende reserveringsplatforms, zeker als je ze vervolgens consequent in een enkele gebruikersinterface wilt presenteren. Die uitdagingen hebben we getackeld door de samenwerking op te zoeken met Webparking, altijd onze trouwe bondgenoten als we weer eens tot onze nek in de geavanceerde back-end development zitten. Het bleek opnieuw een klinkend succes,. Samen zorgden we voor een mooi staaltje User Happiness: vanaf nu kunnen de gebruikers van BestCamp met speels gemak de beste campings boeken, vanaf elk apparaat dat ze maar willen, en zonder ook maar iets te merken van het uitermate geavanceerde systeem aan de achterkant van hun User Experience!

Rodesk User Experience Design

Iedereen aan de filters

Tijdens het bouwen van het platform kwamen we erachter dat er allerlei verschillende scenario’s voor gebruikers meespelen bij het kiezen van een kampeervakantie. Waar gaan we heen? Hoe lang gaan we? Wanneer vertrekken we, en met wie? We besloten dat we dit aspect van de User Experience konden stroomlijnen door voor elk afzonderlijk scenario meerdere filtermogelijkheden te bieden. Door de filters slim te selecteren krijgen bezoekers echt het vertrouwen dat ze precies de vakantie vinden die het beste aansluit op hun persoonlijke behoeftes.

Rodesk User Experience Design
Rodesk User Experience Design

Elke camping heeft een persoonlijke pagina op maat gekregen, waarop ze hun eigen unieke sfeer perfect naar voren kunnen laten komen.


Rodesk User Experience Design
Klaar om Happy People van jouw mensen te maken?

Klaar om Happy People van jouw mensen te maken?

Informatie over deze case Contact onze Mail
Johan Mellegers
Johan Mellegers Commercieel Directeur bij BestCamp

“Het Rodesk team creëerde precies de voortreffelijke site die BestCamp nodig had om de concurrentie een stap voor te blijven. Topdesign. Spijker op de kop.”

Iconisch design voor hét Rotterdamse wederopbouw monument

Website

Bier- én fietsliefhebbers samenbrengen en uitdagen

Website

Stedenbouw met visie, online gepresenteerd

Website