Samenwerking op elke schaal, ontwikkeld samen met BLOC

Samenwerking op elke schaal, ontwikkeld samen met BLOC

Case /

BLOC brengt bedrijven, bestuurders en burgers vooruit.

  • Klant
  • BLOC
  • Project
  • Website & Art Direction
  • Deliverables
  • Concept, Design & Development
  • Tribe leden
  • De Rodesk Tribe
o-figure-image-item

Genoeg praatjes – kom op met die plaatjes!

Achtergrondverhaal

Hoewel BLOC binnen het werkveld een rebelse positie inneemt, kwam dat rebelse karakter niet sterk genoeg naar voren in hun online aanwezigheid. Als jonge organisatie stond BLOC te popelen om weer een stap voorwaarts te zetten, om met een grotere impact professioneel voor de dag kunnen komen.


Onze missie

We besloten om het radicale karakter van BLOC visueel te vertalen naar een website die daadwerkelijk afwijkt van de norm. Daarbij maakten we gretig gebruik van de creatieve ruimte die BLOC ons gaf, door voor een brutale font te kiezen en die te combineren met een verfrissend atypische indeling van de content.

Het resultaat is een website die er ook echt uit springt: de perfecte plek voor BLOC om hun projecten met kracht te publiceren en het laatste nieuws de wereld in te slingeren.


Brand & identiteit

Brand & identiteit

Om het geheel eigen karakter van BLOC online kraakhelder over te laten komen, moest de bestaande identiteit eerst worden aangescherpt. We kwamen tot die meer uitgesproken identiteit door de krachten te bundelen met onze vertrouwde fotograaf Kevin Krebbers en een persoonlijk beeldbank aan te leggen, waarmee we de markante online aanwezigheid van BLOC een forse duw in de rug hebben gegeven.

Rodesk User Experience Design

Wereldwijd actief

Het BLOC team opereert in samenwerkingen op elke denkbare schaal en in alle uithoeken van de wereld. Met projecten die reiken van Rotterdam tot Parijs en Dubai brandt deze jonge organisatie gewoon van ambitie. Die ambitie was voelbaar, en vanuit dat gevoel hebben we samen met BLOC deze gewaagde nieuwe website opgebouwd.

Rodesk User Experience Design
Rodesk User Experience Design

De toekomst van waar we wonen volgens BLOC: slim en geborgen.


Rodesk User Experience Design
Klaar om Happy People van jouw mensen te maken?

Klaar om Happy People van jouw mensen te maken?

Informatie over deze case Contact onze Mail
Wouter Rijsman
Wouter Rijsman Partner bij BLOC

Samenwerken met dit geweldige team is doelmatig en leuk tegelijk, met als resultaat een totaal compromisloze User Exerience voor onze gloednieuwe website.

Iconisch design voor hét Rotterdamse wederopbouw monument

Website

Bier- én fietsliefhebbers samenbrengen en uitdagen

Website

Stedenbouw met visie, online gepresenteerd

Website