De Rodesk Cultuur

De tribe: Een beknopte antropologie

Gevestigd in de Maashaven op Rotterdam Zuid is een jonge en geavanceerde Tribe van digitale makers druk bezig de online wereld te verrijken.

Tribe members
De Rodesk <strong>Cultuur</strong>

Een Bakkie En Twee Biertjes

Hoe divers de Rodesk cultuur ook is, ze komt het best tot haar recht in een heel specifiek werkklimaat. Om in de stadsjungle bovenaan de voedselketen te blijven wordt dat klimaat zorgvuldig gecultiveerd. Zo blijft de bodem vruchtbaar voor de nieuwsgierigheid, de creativiteit en de experimentele spirit die de Tribe op volle toeren laten draaien. Vloeiende samenwerking in stamverband: zo verandert een hechte kluwen digitale makers conceptuele ruwe diamanten in pure gebruikersvriendelijke toverkracht. Dat gaat alleen op een uitgekiend dieet van plezier, koffie, en hier en daar een biertje of twee, voor het ontkiemen van nieuwe inzichten en professionele groei. De Rodesk Tribe draagt zorg voor haar cultuur, want zolang die gezond en geïnspireerd blijft vloeit er werk uit voort waar de stamleden trots van worden - en de gebruikers gelukkig.


Cultuurkloven overbruggen tussen makers en gebruikers


Tafeltennis met opgerolde mouwen

De leden van de Rodesk Tribe zijn te herkennen aan hun onverwoestbare nieuwsgierigheid, hun uitgesproken persoonlijkheid en hun speelse gevoel voor esthetiek. Typisch Rodesk gedrag is direct te herkennen: hard werken en hard spelen vormen de basis van een arbeidsethos dat net zo vrolijk als serieus is. Denk aan de bekende stoere opgerolde mouwen van de Rotterdammer, maar dan achter een pingpongtafel, op stijlvolle sneakers voor de balans. Vergis je niet: de Tribe bestaat zonder uitzondering uit vakidioten, maar wel in de meest positieve zin van het woord. Hier wordt altijd een stap verder gedacht en twee bochten vooruitgekeken. De stip op de horizon? Happy People, all over the place.


De Tribe is op jacht

Wij, de Rodesk Tribe, zijn op jacht, druk bezig om de digitale wereld om te toveren tot een plek vol Happy People. We zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen, prikkelende klanten en vers bloed voor de Tribe. Wat ons drijft is het maken en verspreiden van User Experiences waar je serieus gelukkig van wordt. Zin om je aan te sluiten? Kom maar op! We zijn nu al benieuwd hoe je in ons plaatje gaat passen.


Lees Het Rodesk Manifest

Lees Het Rodesk Manifest

Lees ons blog
Nieuwe Richting, Nieuwe Kansen
Pieter Struik
Pieter Struik Blogpost

Nieuwe Richting, Nieuwe Kansen

We zijn op het punt gekomen dat we dit bureau door willen laten groeien en zijn op zoek gegaan naar een partij met de ambitie om Rodesk verder uit te bouwen.

Lees meer

Rodesk ♥︎ Sport & Recreatie

blogpost

Rodesk ♥︎ Stedelijke ontwikkeling

blogpost

Besteed je jouw tijd online wel goed?

blogpost

Tokyo als design – maar dan zonder ondertiteling

blogpost