Rodesk Manifesto

Waarom we doen wat we doen

De Rodesk Tribe ontwerpt maatwerkoplossingen voor onovertroffen User Experiences. Dat doen we op een stevige basis van creatieve principes. Ons Manifest stroomlijnt onze kolkende designdrift, zodat we keer op keer de beste online ervaringen neer blijven zetten. Benieuwd hoe we van jouw mensen Happy People maken? Kruip in ons hoofd en ontdek wat ons beweegt!

Kom Maar Op!
Rodesk <strong>Manifesto</strong>

#1 Blijf Altijd Nieuwsgierig

De enige weg naar duizelingwekkend goede User Experiences is bodemloze nieuwsgierigheid. Wie nooit vraagt "hoezo dan?" of "wat de #@% bedoel je daarmee?", die zal nooit begrijpen wat mensen beweegt. We moeten jou en je mensen door en door snappen om jullie digitaal gelukkig te maken. Blijf altijd nieuwsgierig - voorbij het naadje van de kous.


#2 Begrijp De Context

Zonder context betekent niets iets. Wij ontwerpen User Experiences met echte betekenis, zodat jij online ook echt iets betekent voor jouw Happy People. Daarom willen we jouw unieke context begrijpen. Wie ben je? Wat wil je precies? Wat is de kern van je verhaal? We willen contact. Verbinding. Samenwerking. Met jou. Lastig om je context onder woorden te brengen? Geen punt - daar komen we samen wel uit.


#3 Vertrouw Op Kennis En Op Gevoel

Kennis en expertise hebben we meer dan genoeg - we barsten ervan. Toch durven we ook op ons gevoel te vertrouwen. Vakkennis geeft ons richting en focus, maar met intuïtie maak je ruimte om te kunnen creëren. Het ontwerpen van User Experiences is en blijft mensenwerk, dus we zoeken de balans tussen verstand en gevoel. User Happiness is een kwestie van gevoel, maar dat bereik je niet zonder je verstand te gebruiken.


#4 Vang Het Verhaal In Vorm En Structuur

Een verhaal zonder vorm is niet te vertellen. Informatie zonder structuur blijft niet hangen bij je publiek. Je hebt jouw gebruikers iets moois te vertellen. Wij bedenken de beste vorm om dat verhaal in te gieten, zodat de boodschap precies aankomt zoals jij dat wilt. Beter nog: we zorgen ervoor dat jouw mensen blij worden, omdat je verhaal ze raakt. Zo halen we alles uit jouw User Experience dat erin zit - het moet klikken bij elke klik.


#5 Daag Ze Uit Om Jou Te Ontdekken

Happy People tover je niet zomaar tevoorschijn. Wij gebruiken User Experience design om jouw mensen uit te dagen. We dagen ze uit om jouw boodschap zelf te ontdekken. Zo krijgt je verhaal maximale impact. Vertel ons wat jouw toekomstige klanten moeten ontdekken, dan bouwen wij een uitdaging die ze niet kunnen weerstaan. That's where we come in.


#6 Maak Mensenwerk Van Techniek

Zonder techniek geen User Experience, maar voor design waar mensen echt blij van worden is techniek alleen nooit genoeg. Techniek kan de deur zijn naar nieuwe werelden en belevenissen, maar het kan ook de drempel zijn die mensen buitensluit. Wij snappen dat techniek alleen voor je werkt als we het menselijk houden. Digitaal geluk bereik je alleen met mensenwerk. Daarom is onze techniek op maat ontworpen om van jouw mensen Happy People te maken.


Word je blij van onze kijk op UX? Laten we gaan zitten om te zien hoe we je klanten er smoorverliefd op gaan maken!


#7 Zorg Dat Elke Interactie Telt

Wij zorgen dat elke interactie telt, en dat menen we: elke klik, elke swipe en elke oogbeweging moet een positieve ervaring zijn. Een goede digitale omgeving moet je naar binnen zuigen, zodat elke seconde een kans is om je boodschap over te brengen. Daarom ontwerpen wij onze User Experiences tot in de puntjes en verder. Zo zorgen we dat jouw verhaal niet zomaar langs komt waaien, maar werkelijk binnenkomt - bij Happy People.


De Rodesk <strong>Cultuur</strong> uitgelegd

De Rodesk Cultuur uitgelegd

Lees ons blog
Nieuwe Richting, Nieuwe Kansen
Pieter Struik
Pieter Struik Blogpost

Nieuwe Richting, Nieuwe Kansen

We zijn op het punt gekomen dat we dit bureau door willen laten groeien en zijn op zoek gegaan naar een partij met de ambitie om Rodesk verder uit te bouwen.

Lees meer

Rodesk ♥︎ Sport & Recreatie

blogpost

Rodesk ♥︎ Stedelijke ontwikkeling

blogpost

Besteed je jouw tijd online wel goed?

blogpost

Tokyo als design – maar dan zonder ondertiteling

blogpost